malgratcomunicacio.cat

En directe

Un moment de l'assemblea d'ahir a la nit. Foto: Ona Malgrat.

Els veïns dels carrers de Passada i Girona proposaran a l'Ajuntament una solució a les inundacions dels vials

Una cinquantena de veïns dels carrers de Passada i Girona van prendre part anit en una assemblea, que va tenir lloc a la Capella de l'Antic Hospital. La trobada va servir per posar damunt la taula les protestes dels veïns, que es queixen de les indundacions dels vials quan plou, del trànsit, del soroll o de les contribucions especials que han de pagar quan se'ls arreglen els carrers. Com a solució a les inundacions proposen la construcció d'un dipòsit soterrani i la instal·lació d'unes bombes que expulsarien l'aigua.Publicat:
26-02-2015 / 13:43:40
Actualitzat:
26-02-2015 / 15:07:33

Un advocat especialitzat en urbanisme va ser l'encarregat d'explicar ahir a la nit als veïns dels carrers de Passada i de Girona què poden fer per solucionar la problemàtica de les inundacions en aquests vials. En aquest sentit, el primer que faran serà iniciar una recollida de signatures dilluns vinent, entrar una instància a l'Ajuntament per exposar la seva protesta i proposar una solució, i constituir-se com a plataforma o associació.

Els veïns asseguren que ja s'han reunit amb tècnics i algun regidor de l'Ajuntament per tractar la problemàtica dels aiguats, però que, de moment, només han aconseguit que la policia local els col·loqui tres tanques per tallar el trànsit de vehicles quan plou. Ara entraran una instància a l'Ajuntament en què, a banda de deixar per escrit les seves queixes, proposaran la construcció d'un dipòsit soterrani i la instal·lació d'un mecanisme que bombegi l'aigua de la pluja i l'expulsi cap a mar o es pugui utilitzar per regar.

Un dels veïns afectats ha explicat que "fa cinquanta anys que hi ha problemes amb l'evacuació de les aigües pluvials" i ha afegit que també pateixen "el trànsit elevat i els sorolls" perquè aquests carrers s'han convertit en un dels principals eixos viaris del poble. De fet, és per aquest motiu que els veïns consideren que no han de pagar més contribucions especials.

A banda de tirar endavant aquestes actuacions a curt termini, els veïns dels carrers de Passada i Girona no descarten també demanar a l'Ajuntament que encarregui un projecte a un tècnic extern per tal que estudiï si les obres de millora que es van dur a terme l'any 2006 en aquests vials tenen un defecte d'execució. Aquestes obres tenen una garantia de deu anys.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits