malgratcomunicacio.cat

En directe


Jofre Marès encapçala la llista de la CUP a Malgrat de Mar

La Candidatura d'Unitat Popular ha estat la primera formació en publicar la seva llista sencera per a les eleccions municipals, que tindran lloc el 24 de maig. Núria Casajuana i Paco Márquez acompanyen a Marès al capdamunt de la candidatura.Publicat:
24-02-2015 / 14:00:47
Actualitzat:
24-02-2015 / 14:31:55

L'assemblea local de la CUP ha estat l'encarregada de triar les persones que formen part de la seva llista i també l'ordre en el qual es presenten. A Jofre Marès, Núria Casajuna i Paco Márquez, els segueixen Carola Sardà, Sergi Fuentes, Virgínia Pujadas, Francesc Redondo, Maria Gelpí, Enric Zaldo, Mònica Oliveras, Núria Tomàs, Santi Dalmau, Gustavo Alonzo, Georgina Girons, Roser Montal, Sílvia Aguilera, Antoni Monguilod, Felip Casas, Anna Mollà, Òscar Xavier Gómez i Núria Graupera.

La CUP ha explicat en un comunicat que creuen que "aquesta candidatura representa els qui volen un canvi davant els nous reptes socials, econòmics i polítics als quals haurà de fer front el nou consistori després d'anys d'immobilisme, falta de pluralitat i clientelisme".

A banda d'anunciar la llista de la CUP per a les eleccions municipals, la formació porta a terme aquests dies una campanya a peu de carrer per recollir les opinions i les propostes dels ciutadans i ciutadanes. Se'ls plantegen qüestions per conèixer, per exemple, quin tipus d'activitat cal potenciar a Malgrat, què és el primer que farien si fossin alcaldes o quants diners hauria de cobrar el nou alcalde o alcaldessa.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits