malgratcomunicacio.cat

En directe


Marxen 3 dels 5 regidors de CiU del grup municipal

Els regidors Carme Ponsa, Josep Roig i Mireia Castellà van deixar oficialment el grup polític municipal de CiU ahir al ple. Tots tres, que van avançar que no deixarien les actes de regidors, han passat al grup no adscrit.Publicat:
20-02-2015 / 14:51:16
Actualitzat:
24-02-2015 / 11:29:39

La regidora Carme Ponsa va exposar ahir al ple que la decisió de marxar del grup polític municipal de CiU està motivada per "desavinences internes". Ponsa va afegir que "continuar treballant en un grup on actualment no hi ha diàleg, no té sentit" i que "matindran el compromís que tenen amb la gent que els va votar fins al final del mandat". A més, la regidora va avançar que "estan amb altres companys iniciant un procediment per crear un partit independent".

Per la seva banda, la portaveu de CiU Neus Serra va demanar als tres regidors que tornessin les seves actes de regidors "per coherència i respecte als companys que estan disposats a defensar el projecte de CiU". Serra també va destacar que no faran "política de desprestigi" i va desitjar sort a Ponsa, Roig i Castellà.

Finalment, Mireia Castellà i Josep Roig van reiterar que no deixaran les actes de regidors per responsabilitat i "perquè volen continuar treballant". Castellà, a més, va exposar que en els darrers mesos "el camí ha estat insostenible" i "la comunicació ha estat gairebé impossible".

Després del ple d'ahir, CiU s'ha quedat només amb els regidors Neus Serra i Jofre Serret al grup municipal.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits