malgratcomunicacio.cat

Carnaval multitudinari

Malgrat va viure el cap de setmana un Carnaval multitudinari. La rua i el ball del divendres, i el Carnaval infantil de dissabte va aplegar centenars de persones. El Carnestoltes s'acomiadarà demà, Dimecres de Cendra, amb l'enterrament de la sardina i el comiat.

   

 

 Publicat:
17-02-2015 / 14:08:28
Actualitzat:
17-02-2015 / 14:25:57

El regidor de Cultura, Jordi Romero, ha explicat que tant als actes de divendres, amb les tres rues i el ball, com el dissabte, s'ha constatat un increment de participació en relació a l'any passat. "El format que estem fent sembla que interessa, és millorable, però té bona acceptació i continuarem treballant en aquesta línia", ha afegit el regidor. En aquest sentit, ha manifestat que la idea és "crear una identitat pròpia del Carnaval de Malgrat, no copiant el model dels pobles del voltant, sinó aconseguint un de propi, un de característic de Malgrat". Jordi Romero ha volgut agrair la participació als malgratencs i malgratencs, així com a entitats, comerciants i locals nocturns per la seva implicació en aquestra celebració popular. 

 

La resta del programa de Carnestoltes és la següent:

 

-18 de febrer: recollida de suggeriments i impressions del Carnaval de 9 h a 12 h al Punt d'Informació del Carnaval de la plaça de l'Església

-18 de febrer: Dimecres de Cendra: passejada de vídues ploroses pels carrers al matí, a les 17 h enterrament de la sardina i comiat del Rei Carnestoltes a les Peixateries Velles amb un taller per a la mainada i a les 17.30 h a la plaça de Ca l'Arnau hi haurà sardinada popular.

 

Tota la informació del Carnaval 2015.

 

 

 

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits