malgratcomunicacio.cat

Nova campanya per pintar façanes al Castell i La Verneda

L'Ajuntament de Malgrat de Mar torna a posar en marxa aquest mes de febrer la tercera campanya del pla ocupacional "Tu hi pintes molt!". La iniciativa, posada en marxa al març de 2013, té un doble objectiu: millorar el paisatge urbà del Castell i La Verneda dins la Llei de Barris i alhora facilitar l'accés al món laboral de persones a l'atur. A través del projecte Treball als Barris, l'Ajuntament contracta 3 persones del poble, que són les encarregades de pintar les façanes, segons la carta de colors del barri. Els veïns i veïnes interessades poden presentar a partir de dilluns vinent, 9 de febrer, i fins el 30 de juny.

   

 

 Publicat:
05-02-2015 / 10:44:54
Actualitzat:
05-02-2015 / 12:59:09

Els propietaris dels habitatges han d'assumir el cost de la pintura. Les façanes es pinten d'acord amb la carta de colors del barri, elaborada al 2010. L'empresa Gabinete del Color, que és la responsable dels treballs cromàtics de les cases del riu Onyar a la ciutat de Girona, va ser l'encarregada de realitzar aquesta carta de colors. 

 

El Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) ha atorgat una nova subvenció a l'Ajuntament dins el projecte Treball als Barris. D'aquesta manera, el consistori contracta 3 persones de Malgrat, que estaven en situació d'atur.

Les persones propietàries d'habitatges interessades en que es pinti la façana de casa seva han de sol·licitar-ho per escrit a l'Oficina d'Habitatge i Projectes Urbans de l'Ajuntament -ubicada al Centre Civíc del carrer del Segre, 1- o bé a l'Ajuntament -Carme, 30-. Es preveu donar prioritat a les sol·licituds que l'any passat no van poder ser ateses. El termini per demanar-ho és fins el 30 de juny a les 14 h. 

Aquesta iniciativa, fruit del Projecte d'Intervenció Integral del Castell i La Verneda, és un estímul a la rehabilitació de façanes en aquests dos barris. Entre les dues anteriors edicions, s'han pintat una cinquantena de façanes. 

 

 

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits