malgratcomunicacio.cat

48 usuaris a les Aules d'estudi d'aquest hivern

El servei d'Aules d'Estudi nocturnes d'aquest hivern es va cloure aquest diumenge passat. 48 joves han fet ús d'aquest servei, promogut per la Regidoria de Joventut, que es va posar en marxa el 7 de gener. La majoria d'usuaris són de Malgrat, però també hi ha de poblacions veïnes com Palafolls, Pineda de Mar, Santa Susanna i Blanes.

XPublicat:
20-01-2015 / 14:04:57
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

Segons la Regidoria de Joventut, els usuaris de les Aules aquests dies han estat estudiants universitaris de la Universitat de Girona, de la Politècnica, de l'Autònoma, així com també alguns alumnes de l'Institut Serrallarga de Blanes i de grau professional. 

  L'objectiu d'aquesta iniciativa és donar resposta a la necessitat d'alguns joves de trobar un espai, la Biblioteca La Cooperativa, per estudiar amb tranquil·litat i on poder desenvolupar tasques acadèmiques fora de l'horari lectiu i en període d'exàmens. D'aquesta manera, aquest servei ofereix sales per a l'estudi individual amb zona Wi-fi i accés a la consulta de llibres a La Cooperativa. Les Aules d'Estudi estan adreçades a joves d'entre 17 i 35 anys i es van posar en marxa per primera vegada l'estiu passat.

 

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits