malgratcomunicacio.cat

13 arbres recollits en la campanya de Nadal

La campanya de recollida d'arbres de Nadal s'ha tancat amb 13 arbres, que seran netejats, triturats i convertits en compost per als parterres dels jardins del municipi. Aquests punts es van retirar ahir dijous.



Publicat:
16-01-2015 / 14:46:54
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

Els punts de recollida estaven situats a la plaça de la Germana Campos, a l'avinguda de la Costa Brava a prop del Centre d'Atenció Primària (CAP), a la plaça de Marià Cubí, a la plaça de Pau Casals, avinguda de la Mediterrània cantonada amb el carrer de Girona i a la cruïlla de la plaça del carrer de Canigó. El punt que ha recollit més arbres, concretament 4 ha estat el de la plaça de la Germana Campos, seguit de la plaça de Marià Cubí amb 3,  el de l'avinguda de la Costa Brava a prop del CAP amb 2, el de la plaça de Pau Casals amb 2, el de l'avinguda Mediterrània amb 2 i el de la cruïlla de la plaça del carrer Canigó, que no ha recollit cap. 

Tots els arbres recollits seran netejats d'objectes que perjudiquin les tasques de trituració, se'ls treurà del test i es tallaran els cepellons d'arrels. Els arbres seran triturats i les restes es podran fer servir per fer compost.

         

 

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits