malgratcomunicacio.cat

Nova àrea de jocs a la plaça de la Germana Campos

El Servei Municipal d'Espais Verds obre avui divendres al públic una nova àrea de jocs per a la mainada a la plaça de la Germana Campos. S'hi ha instal·lat un joc de gran estructura per trepar, dos petits elements giratoris, s'han recol·locat 4 bancs i posat nou enllumenat. És la primera actuació dels treballs de manteniment i millora previstos per portar a terme les properes setmanes a la plaça.

 Publicat:
16-01-2015 / 11:00:23
Actualitzat:
16-01-2015 / 14:27:48

Des de final d'any, l'Ajuntament treballava en la creació d'una nova zona de jocs a la plaça de la Germana Campos. Avui divendres, s'obre al públic aquest espai, que consta d'una superfície de seguretat de 45 metres cúbics de grava, sobre la qual s'ha col·locat un gran joc per trepar i dos elements giratoris petits. A més, s'han recol·locat 4 bancs de la plaça i s'ha instal·lat un nou projecte de l'enllumenat públic. 

Segons el responsable del Servei Municipal d'Espais Verds, Carles Garcia, aquests són els primers treballs de manteniment i millora del mobiliari i de l'enjardinament d'aquesta plaça. En les properes setmanes, està previst treballar la jardineria amb noves plantacions i millora del sistema de reg enterrat als parterres. A més, es posaran en marxa els treballs per millorar l'altra zona de joc ja existent amb la millora i recol·locació dels jocs. A més, es canviarà el terra de segureta existent, que és de cautxú, i està en molt mal estat. 

El regidor d'Obra Pública, Serveis i Platges, Joan Mercader, ha explicat que s'ha creat aquesta nova àrea de jocs per cobrir la franja d'edat d'entre 8 i 14 anys. El regidor també ha afegit que aquesta actuació s'inclou dins la campanya de manteniment i millora del mobiliari urbà de les places del municipi que es porta a terme. "Gràcies a aquesta campanya estem adaptant i millorant les places a l'ús que fan els ciutadans. Està previst properament actuar en altres parcs i places del poble, com és el cas del Parc Francesc Macià", ha manifestat Joan Mercader. 

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits