malgratcomunicacio.cat

En directe

Una imatge de la cavalcada de Reis de l'any passat. Foto: Ona Malgrat.

La Cavalcada de Reis 2015 manté el recorregut de l'any passat

Ses Majestats els Reis de l'Orient sortiran del parc Francesc Macià a les 18 h amb els seus camells i, després de passar per diversos carrers del municipi, arribaran a la plaça de Catalunya. La Policia Local prohibirà l'estacionament de vehicles en tot el recorregut a partir de les 14 h i a l'aparcament del Liceu, ho ha fet des de les 6 h.Publicat:
05-01-2015 / 09:54:45
Actualitzat:
05-01-2015 / 10:39:52

Ses Majestats Melcior, Gaspar i Baltasar, recorreran els carrers del poble amb els seus camells, carregats de regals i d'una mica de carbó, i amb caramels sense gluten que repartiran entre tots els malgratencs i malgratenques que prenguin part en la Cavalcada.

La Policia Local de Malgrat de Mar ha informat que ses Majestats els Reis de l'Orient sortiran avui del Parc Francesc Macià cap a les 18 h. Passaran per l'avinguda de la Costa Brava, el carrer de Mossèn Fèlix Paradeda, l'avinguda de Tarragona, els carrers de Passada i Girona, les avingudes Mediterrània i del Carme, i els carrers del Carme, Fonlladosa, Escoles, Ramon Turró i Blanch. El recorregut acabarà a l'aparcament del Liceu on els rebran les autoritats del poble i, després de llegir el seu tradicional discurs, Melcior, Gaspar i Baltasar atendran a tots els nens i nenes de Malgrat de Mar i els repartiran xocolata sense gluten.

Per tal de poder desenvolupar l'activitat, la Policia Local informa que estarà prohibit estacionar en tot el recorregut des de les 14 h i que les primeres restriccions al trànsit es faran cap a les 17 h. A l'aparcament del Liceu, la prohibició d'estacionament de vehicles s'aplica des de les 6 h.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits