malgratcomunicacio.cat

Finalitzen els treballs d'enjardinament de la nova rotonda de l'avinguda Costa Brava

El Servei Municipal d'Espais Verds va finalitzar ahir dijous els treballs d'enjardinament de la nova rotonda de l'avinguda de la Costa Brava. Aquestes tasques, que s'han allargat tres setmanes, han incorporat totes les tècniques i materials que permeten minitzar les tasques i els costos de manteniment de l'enjardinament de la rotonda.

   

 Publicat:
19-12-2014 / 11:51:49
Actualitzat:
19-12-2014 / 11:53:30

El disseny de la rotonda combina diferents materials naturals com fusta, pedra i graves, que formen un petit mur, que sosté un parterre elevat. S'hi h plantat un roure i poc més d'un centenar de plantes autòctones que donaran color durant les èpoques de floració. S'han utilitzat 230 metres quadrats de teles antiherba, 15 metres cúbics de graves i pedres per als murs, 4 metres cúbics d'escorcdes i 12 travesses, així com material divers per al sistema de reg. 

Segons ha explicat el responsable del Servei d'Espais Verds, Carles Garcia, s'hi ha col·locat 60 plates de 9 espècies diferents, que ara són molt discretes, i que necessiten poc reg. 

Les obres de construcció de la rotonda es van enllestir a mitjan del passat mes d'agost i van quedar pendents els treballs d'enjardinament, perquè és ara a la tardor el moment adient per plantar. 

 

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits