malgratcomunicacio.cat

En directe


La Policia Local es posa en contacte amb la gent gran per saber com es troba

La iniciativa pretén garantir que totes les persones majors de 70 anys del poble que viuen soles o en parella estan ben ateses. Si la Policia Local detecta algun cas de pobresa energètica, el deriva als serveis personals de l'Ajuntament per tal de solucionar-lo.Publicat:
18-12-2014 / 12:57:33
Actualitzat:
18-12-2014 / 13:38:14

650 malgratencs i malgratenques reben aquests dies una trucada o la visita d'agents de la Policia Local a casa. La iniciativa, que es porta a terme coincidint amb la proximitat de les festes nadalenques, permet conèixer si les persones majors de 70 anys tenen cobertes les seves necessitats bàsiques.

L'alcaldessa Conxita Campoy ha explicat que aquesta iniciativa permet "actuar de manera immediata" davant dels casos de pobresa energètica que es puguin detectar. Campoy ha destacat que a Malgrat de Mar "la majoria de gent està atesa per familiars o veïns" i que no s'han trobat mai amb casos greus d'incapacitat per mantenir l'habitatge en condicions adequades de temperatura.

Entre totes les trucades i visites que es van fer l'any passat, només es van derivar cinc casos als serveis personals de l'Ajuntament. L'alcaldessa ha dit que es va actuar amb rapidesa i recorda que si algun veí o veïna té alguna necessitat, pot adreçar-se en qualsevol moment a la Policia Local de Malgrat de Mar.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits