malgratcomunicacio.cat

En directe


L'Ajuntament rep una subvenció per contractar 10 persones sense feina

El Servei d'Ocupació de Catalunya ha atorgat una subvenció a l'Ajuntament de Malgrat de Mar, dins el projecte Treball als Barris, per a la contractació de 10 persones amb una dedicació de dos terços de la jornada laboral durant 6 mesos. Aquestes persones treballaran diferents actuacions dins el Projecte d'Intervenció Integral del Castell i la Verneda, que es desenvolupa a Malgrat des de 2007.Publicat:
18-12-2014 / 12:44:06
Actualitzat:
19-12-2014 / 08:57:08

Es contractaran persones sense feina, inscrites en el Servei d'Ocupació, que no cobraven prestació d'atur i preferentment veïns del Castell o La Verneda. A més, per a cada lloc de treball s'han de complir uns requisits específics.El Servei d'Ocupació de Catalunya gestiona la selecció de personal. 

L'import de l'ajut és de 72.326,34 euros i anirà destinat a portar a terme cinc actuacions: conservació i manteniment d'espais verds urbans, dinamització comunitària,  suport a accions de dinamització del mercat de treball, suport a serveis socials en l'atenció i proximitat a persones usuàries i el projecte Tu hi pintes molt! per pintar façanes d'acord amb la carta de colors. 

L'Ajuntament va sol·licitar una subvenció com a municipi amb un Projecte d'Intervenció Integral en barris amb l'objectiu de fomentar l'ocupació i el desenvolupament local. La subvenció ha estat concedida pel Servei d'Ocupació de Catalunya amb el cofinançament del Fons Social Europeu.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits