malgratcomunicacio.cat

En directe

Un moment de la conversa entre Mercader i Collboni ahir al Centre Cultural.

Joan Mercader omple el Centre Cultural en la seva presentació pública com a candidat socialista

L'acte, que va tenir lloc ahir, va servir per donar a conèixer als malgratencs i malgratenques les vessants professional, política i, sobretot, personal de Joan Mercader, que substituirà a l'alcaldessa Conxita Campoy al capdavant de la llista del PSC després de 6 mandats. Mercader va comptar amb el suport de Jaume Collboni, candidat socialista a l'alcaldia de Barcelona.Publicat:
15-12-2014 / 08:40:24
Actualitzat:
15-12-2014 / 13:26:41

Sense faristol i sense papers. Així es va presentar ahir el nou candidat socialista de Malgrat de Mar per a les eleccions municipals de 2015 en un Centre Cultural ple de gom a gom. Damunt l'escenari, dues cadires vermelles i dos homes, Joan Mercader i Jaume Collboni, que comparteixen un mateix repte: convertir-se en alcaldes socialistes, el primer de Malgrat de Mar, i el segon de Barcelona.

Mercader i Collboni van mantenir una conversa públicament que els va servir per intercanviar experiències, opinions, sensacions i emocions, en un ambient relaxat. Joan Mercader, que es va mostrar molt satisfet d'haver pogut omplir el Centre Cultural, va defensar la necessitat "d'aportar noves formes de fer política a través de la proximitat, millorant la comunicació, amb màxima transparència, participació ciutadana, rigor i exemplaritat".

Jaume Collboni va mostrar el seu suport a Mercader i va destacar que forma part "d'una nova generació de polítics que tenen vocació per arreglar els problemes quotidians i del dia a dia" emparant-se amb valors com la "proximitat, l'honestedat, la sinceritat i amb una vocació de servei públic".

En el transcurs de l'acte de presentació pública del candidat socialista a Malgrat de Mar per a les properes eleccions municipals, també es va destapar la part més personal de Joan Mercader. Es va projectar un vídeo en el qual familiars i amics del candidat explicaven qui és i com és.

Mercader també va rebre el suport de l'alcaldessa Conxita Campoy, que va tancar l'acte animant als ciutadans i ciutadanes a confiar en ell en les eleccions municipals de 2015.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits