malgratcomunicacio.cat

La web municipal es renova

L'Ajuntament de Malgrat de Mar estrena avui una web municipal renovada. El nou espai web aposta per un format més actual, accessible i proper al ciutadà. Una de les grans apostes d'aquest canvi és oferir als ciutadans i ciutadanes tota la informació sobre la gestió municipal, que es pot consultar a l'apartat de Transparència. Aquesta és la tercera vegada que s'actualitza.

   

 Publicat:
10-12-2014 / 10:57:18
Actualitzat:
10-12-2014 / 11:02:34

La nova pàgina compta amb una estètica neta, clara i entenedora, adaptada a les noves necessitats dels ciutadans i ciutadanes. Incorpora accés a tots els perfils de l'Ajuntament dins les xarxes socials i la possibilitat de compartir continguts. Una altra de les novetats és que permet incorporar vídeos. A més, l'agenda d'activitats de Malgrat és més visual i atractiva. 

A banda de poder fer tràmits on line i l'accés al taulell d'anuncis, la nova web incorpora un nou apartat, el de Transparència, que inclou informació sobre els deutes municipals, així com dels indicadors que són proposats i avaluats per Transparència Internacional Espanya, i els de les bones pràctiques de transparència en la Comunicació Pública Local. L'ITA, Índex de Transparència dels Ajuntaments, constitueix una eina per mesurar el nivell de transparència davant els ciutadans i la societat dels Ajuntaments espanyols.

La nova web també inclou com a novetat el currículum dels càrrecs electes, el seu sou i una fotografia. Ajmalgrat.cat ara es pot llegir també en castellà i anglès. Aquest projecte de renovació ha estat finançat íntegrament per la Diputació de Barcelona i dissenyada per Güell Consulting. 

     

 

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits