malgratcomunicacio.cat

En directe

Una imatge de la cercavila de gegants de dissabte. Foto: Malgrat Comunicació.

Els actes tradicionals de Sant Nicolau, els més multitudinaris de la festa major

Sant Nicolau es va acomiadar ahir dilluns després de 10 dies de festa major. Els actes més tradicionals i arrelats com el Mercat de Sant Nicolau, els Gegants, els versots i el correfoc dels diables, i el Vermut Solidari van ser els més multitudinaris. Les activitats de petit format, novetats dins del programa, van tenir bona acollida.Publicat:
09-12-2014 / 13:37:38
Actualitzat:
09-12-2014 / 13:40:14

La diada festiva de Sant Nicolau, el dissabte 6 de desembre, va ser un èxit de participació. Els carrers del centre del poble es van omplir de gom a gom des de primera hora del matí. El Mercat de Sant Nicolau, els Gegants, la "Sopa de pedres", el Vermut Solidari i els Versots dels Ratpenatsinfernals van ser l'ànima de la festa. 

El regidor de Cultura, Jordi Romero, ha destacat que "els actes més tradicionals són els que han aconseguit una afluència massiva de públic". Pel que fa a les novetats d'enguany, espectacles de petit format i de caràcter familiar, el regidor ha explicat que "han tingut el públic esperat". El regidor ha manifestat que les novetats en el programa de festa major s'introdueixen en funció dels gustos i la resposta del públic. 

Jordi Romero ha destacat que entre les activitats que han tingut més èxit hi ha les adreçades al públic infantil. 

Per altra part, l'Aplec de la Sardana, que s'havia ajornat al mes d'octubre per la pluja, es va celebrar dins la festa major de Sant Nicolau amb un públic fidel. 

Àlbum d'imatges de la diada festiva de Sant Nicolau. 

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits