malgratcomunicacio.cat

Quatre castanyades i un túnel del terror

Malgrat de Mar celebra des d'avui dijous i fins dissabte diferents actes relacionats amb la festivitat de Tots Sants. Aquesta tarda, hi haurà una gimcana infantil i castanyada popular a la plaça de Josep Anselm Clavé.


Publicat:
31-10-2013 / 14:13:38
Actualitzat:
31-10-2013 / 14:58:57

La tradicional celebració de la castanyada s'inicia avui amb la gimcana de proves, organitzada pel Centre Lúdic i Educatiu Tastaolletes, que servirà per descobrir qui és la castanyera d'enguany. Aquestes divertides proves donaran pas a una castanyada popular oberta a tothom. 

Demà divendres, festivitat de Tots Sants, la secció local de CiU organitza una castanyada a les 12 h al Parc de Can Campassol.  L'acte també servirà per fer una recollida per al Banc d'Aliments. També, demà divendres la Penya Barcelonista Avi Xaxu celebra la seva castanyada, coincidint amb la retransmissió del partit de futbol entre el FC Barcelona i el Real Club Espanyol. L'acte començarà a les 21 h i tindrà lloc al local de la penya  barcelonista, al carrer de Mar, número 7.

Per altra part, l'Agrupament Escolta i Guia Sant Nicolau organitza un túnel del terror dissabte al parc del Castell. Es faran dues sessions, una a partir de els 20 h per a nens i nenes i una altra, a les 22 h per a adults.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits