malgratcomunicacio.cat

En directe

Els regidors Joan Mercader i Mercč Mora són voluntaris. Foto: Malgrat Comunicació.

Malgrat participa en el Gran Recapte amb 80 voluntaris i punts de recollida a tots els supermercats

Malgrat de Mar s'afegeix a la celebració del Gran Recapte d'Aliments a Catalunya avui i demŕ amb punts de recollida a tots els supermercats del poble. Des d'avui a les 9 h i fins demŕ a les 21 h, es pot colˇlaborar amb aquesta campanya que recull aliments bŕsics per a gent necessitada de Malgrat de Mar. 80 persones fan de voluntaris en la campanya de recollida, que l'any passat va recollir 3.634.000 kg en més de 1.900 punts de recollida i va comptar amb l'ajuda de 20.000 voluntaris a tot Catalunya.Publicat:
28-11-2014 / 11:32:25
Actualitzat:
28-11-2014 / 14:20:47

Maite González, coordinadora del Gran Recepte d'Aliments a Malgrat ha explicat que la recollida va destinada al Banc d'Aliments del municipi, que alhora fa arribar aquests productes bŕsics a persones necessitades del poble. 

Les persones interessades a colˇlaborar-hi poden fer-ho anant a comprar a qualsevol dels supermercats del poble: Aldi, Caprabo, Condis, Dia i Mercadona. A l'entrada d'aquests establiments, voluntaris del Gran Recapte ofereixen una bossa i indiquen els productes que el Banc d'Aliments necessita, que bŕsicament són oli, llet, pasta, llegums seques i llaunes de conserva, entre altres. A la sortida, les persones que volen participar en aquesta campanya solidŕria deixen la bossa amb alguns d'aquests productes en uns contenidors que s'han habilitat. 

Maite González ha animat als malgratencs i malgratenques a participar amb aquesta campanya solidŕria i ha destacat que durant les primeres hores de posada en marxa del Gran Recapte, la resposta és molt bona. També ha destacat que en el cas de Malgrat els aliments recollits es fan arribar a gent necessitada del poble, a través del Banc d'Aliments. La coordinadora també s'ha mostrat satisfeta de la tasca que fan els 80 voluntaris de Malgrat per portar a terme aquesta campanya avui i demŕ. 

El Gran Recapte d'Aliments a Catalunya és una campanya de recollida d'aliments bŕsics per aconseguir que les persones més necessitades del nostre entorn rebin ajuda alimentŕria, també serveix per donar a cončixer la situació que travessa aquest grup, que arran de la crisi econňmica que estem vivint, ha anat creixent. La campanya la duen a terme simultŕniament els quatre Bancs d'Aliments de Catalunya.

Es calcula que actualment, un 20% de la població viu en situació de pobresa a Catalunya. Aquestes persones requereixen la nostra solidaritat i capacitat organitzativa per no esdevenir persones marginades. I és per aquest motiu que des dels Bancs d'Aliments es posa en marxa aquest projecte que enguany arriba a la sisena edició.

El Gran Recapte d'Aliments al 2013 va recollir 3.634.000 kg en més de 1.900 punts de recollida i va comptar amb l'ajuda de 20.000 voluntaris. La fita per a l'edició del 2014 és tornar a superar els 3.000.000 kgs grŕcies a la colˇlaboració de 20.000 voluntaris.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Rŕdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crčdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crčdits