malgratcomunicacio.cat

En directe

Un moment de la subhasta dissabte a la tarda. Foto: Ona Malgrat.

Recullen 697 euros a la subhasta de bicicletes que el Consell Municipal de Solidaritat repartirà

La subhasta de bicicletes abandonades, celebrada dissabte a la tarda dins els actes commemoratius de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, va recollir 697 euros. Com sempre, el Consell Municipal de Solidaritat decidirà a quines activitats es destinen aquests diners. Els actes commemoratius es clouen dimecres amb un taller sobre cuina d'aprofitament a les 15.30 h a la Biblioteca La Cooperativa.Publicat:
24-11-2014 / 14:40:54
Actualitzat:
27-11-2014 / 12:36:42

Dins els actes de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus també es va celebrar dissabte durant tot el dia Els Encants de la Mainada, que va comptar amb la col·laboració de la Regidoria de Joventut. Unes 20 famílies van participar en l'intercanvi de joguines, llibres i contes per a menors de 14 anys. La Regidoria de Medi Ambient ha anunciat la intenció de tornar a organitzar aquesta activitat l'any vinent davant la bona acollida que va tenir. 

Per altra part, dissabte al matí, l'Agrupament Escolta i Guia Sant Nicolau va fer la 1a Macedònia Solidària, que va recollir 34 quilos d'aliments que aniran destinats a Cáritas de Malgrat. La fruita que va sobrar de la macedònia va ser donada als diferents centres geriàtrics del poble. La fruita va ser donada per Can Caimel, Can Mercader, Del Camp a Casa, Superverd, Eral Fruites i Verdures, Supermercat Suma, Caprabo, Cooperativa Garbi, i les dues fruiteries del mercat municipal. Aquesta activitat també va comptar amb la col·laboració de la Regidoria de Joventut.

Les activitats de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus es clourà amb un taller sobre cuina d'aprofitament, que es farà el proper dimecres 26 de novembre a les 15.30 h a la Biblioteca La Cooperativa.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits