malgratcomunicacio.cat

En directe

Les obres del carrer d'Aragó es posaran en marxa dilluns vinent. Foto: Malgrat Comunicació.

Les obres de millora del carrer d'Aragó comencen avui

La Regidoria d'Urbanisme informa que les obres de remodelació i millora del carrer d'Aragó es posen en marxa avui. L'obra, que s'inclou al projecte de Llei de Barris, s'allargarà uns tres mesos, aproximadament.Publicat:
24-11-2014 / 09:33:43
Actualitzat:
24-11-2014 / 09:35:21

Les obres de millora preveuen la millora de l'accessibilitat, la renovació de la xarxa de serveis i l'homogeneïtzació de l'espai públic. El carrer d'Aragó té ara les voreres molt malmeses, estretes o inexistents, i l'asfaltat està degaradat. Els portals dels habitatges del carrer estan a diferents nivells i és escassa la diferència entre l'itinerari de vianants i el de vehicles. 

El nou carrer d'Aragó tindrà una plataforma única, sense voreres. L'espai de circulació de vehicles serà d'asfalt de color negre, i la zona destinada a vianants i les placetes tindran panot de color gris. A més, per resoldre els diferents desnivells dels habitatges es construiran escales en alguns punts. 

Pel que fa als serveis bàsics, es creen noves xarxes de clavegueram i  aigua a pressió. Pel que fa a l'enllumenat públic es modifica en alguns trams del carrer i s'eliminen els cables aeris de la xarxa de telefonia. 

Les obres les porta a terme l'empresa Elecnor per 234.239,87 euros, un cost inferior al pressupostat inicialment, que era de poc més de 239.000 euros. El termini per portar a terme les obres és d'uns 3 mesos aproximadament. Els veïns i veïnes del carrer disposen d'un targetó que els ha facilitat la Policia Local per tenir accés als aparcaments més propers com el del CAP i el de darrere l'Església sense limitació horària mentre durin les obres. 

L'Ajuntament va portar a terme fa uns mesos unes sessions de participació ciutadana amb els veïns i veïnes del carrer d'Aragó per identificar els problemes i les mancances, així com les possibles intervencions per solucionar-ho.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits