malgratcomunicacio.cat

Nens i nenes de totes les escoles celebren Santa Cecília amb música al carrer

Les escoles de Malgrat han celebrat avui la diada de Santa Cecília, patrona dels músics. Han avançat aquesta celebració, que és demà dissabte, per portar i gaudir de la música al carrer. 600 nens i nenes de totes les escoles de Primària del poble i professors i alumnes de l'Aula de Música Contrapunt han participat en aquesta iniciativa conjunta amb la Regidoria d'Educació.Publicat:
21-11-2014 / 09:57:14
Actualitzat:
21-11-2014 / 15:19:58

Des de primera hora del matí, la música s'ha estès pel centre del poble amb concerts a les Peixateries Velles, els Jardins de la Torre de la Vídua de Can Sala i el Parc de Can Campassol a càrrec de professors i alumnes de l'Aula Contrapunt. Alumnes de 1r, 3r i 5è de Primària de les escoles Marià Cubí, Mare de Déu de Montserrat, Fonlladosa, Vedruna i Sant Pere Chanel han visitat aquests espais per gaudir de la música, i també de les explicacions dels professors que han parlat dels diferents instruments i com es toquen.

Després a darrera hora del matí, els 600 nenes i nenes han participat en una actuació conjunta a 4 veus al Parc de Can Campassol. L'actuació ha estat seguida per un gran nombre de famílies de la mainada.

Àlbum de fotografies de la celebració de Santa Cecília.

Vídeo celebració de Santa Cecília.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits