malgratcomunicacio.cat

En directe

Cartell promocional de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus. Foto: Malgrat Comunicació.

Malgrat s'afegeix a la Setmana Europea de la Prevenció de Residus

L'Ajuntament de Malgrat de Mar celebra aquest dissabte la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, que arriba a la 6a edició i que està dedicada al Dia Temàtic de la Prevenció del Malbaratament Alimentari. Durant tot el dia hi haurà diferents activitats com els encants de la mainada, una Macedònia Solidària i la subhasta de bicicletes abandonades. Els actes es tancaran el 26 de novembre amb un taller sobre cuina d'aprofitament.Publicat:
21-11-2014 / 15:54:20
Actualitzat:
21-11-2014 / 15:55:01

La Setmana Europea de la Prevenció de Residus neix d'un projecte de 3 anys que rep el suport del programa LIFE+ de la Comissió Europea. L'objectiu és organitzar durant una mateixa setmana i arreu d'Europa, accions de sensibilització sobre la prevenció de residus. 

A Malgrat de Mar, els actes centrals es faran aquest dissabte a Can Campassol durant tot el dia. De 10 h a 17 h es faran els encants de la mainada, una fira d'intercanvi de joguines, llibres i contes per a menors de 14 anys.

També es farà la 1a Macedònia Solidària a benefici de Cáritas de 10 h a 13 h. L'activitat la porta a terme l'Agrupament Escolta i Guia Sant Nicolau i consistirà a intercanviar oli i llegums secs per un got de macedònia, que es podrà fer gràcies als donatius de totes les fruiteries del poble. Aquesta activitat s'emmarca en el lema d'enguany de la Prevenció del Malbaratament Alimentari. 

Una altra de les activitats de dissabte, serà la ja tradicional subhasta de bicicletes abandonades, a les 17 h. Aquest any se subhastaran 22 bicicletes. Aquesta acció, que es porta a terme des de 2007, va ser triada al 2012 pel govern català com a bon exemple en la prevenció de residus.  

Les activitats de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus es clourà amb un taller sobre cuina d'aprofitament, que es farà el proper dimecres 26 de novembre a les 15.30 h a la Biblioteca La Cooperativa.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits