malgratcomunicacio.cat

En directe


Destaquen el potencial de Malgrat de Mar per a generar oportunitats al debat de CiU

CiU va organitzar una jornada sobre econòmica local dissabte passat al Centre Cultural. Sota el títol Reptes i oportunitats de Malgrat, la proposta va servir per posar sobre la taula els punts de vista de malgratencs i malgratenques que treballen en diferents sectors econòmics.Publicat:
19-11-2014 / 14:15:35
Actualitzat:
20-11-2014 / 13:26:13

Van paricipar al debat Albert Turné, pagès i professor col·laborador a la Universitat de Girona, els empresaris Enric Bagó i Ramon Malleu, Mònia Estalayo, directora de càmping, el comerciant Josep Vilaró i el pastisser Àlex Turró. També en va prendre part l'alcaldessa de la Jonquera Sònia Martínez.

La portaveu de CiU a Malgrat de Mar Neus Serra ha fet un balanç positiu de la jornada. Serra ha dit que el debat, que "estava plantejat en clau positiva", ha permès extreure moltes idees i propostes. També ha afegit que li ha sorprès la sensació de desempara que tenen els ciutadans i ciutadanes per part de l'Ajuntament. Un efecte que contrasta, però, amb "la visió esperançadora de Malgrat", que "té prous elements sòlids per generar oportunitats".

Amb tota la informació que es va posar damunt la taula en el transcurs de la jornada, CiU treballarà el programa per a les eleccions municipals de 2015. Neus Serra considera que activitats com aquesta permeten "presentar propostes que s'ajustin a les necessitats de la gent".

La darrera jornada sobre economia local que ha organitzat CiU s'emmarca en el cicle Diàlegs pel futur de Malgrat que té com a objectiu promoure el debat "en un moment clau de canvi i d'incerteses".

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits