malgratcomunicacio.cat

En directe


Malgrat Turisme oferirà visites guiades als visitants l'any que ve

La portaveu d'Esquerra Republicana de Catalunya Anna Maria Anglada ha avançat que la proposta s'ha inclòs al pressupost de Malgrat Turisme SL per al 2015. Les primeres visites mostraran als turistes els llocs d'interès de Malgrat de Mar.Publicat:
19-11-2014 / 09:34:50
Actualitzat:
19-11-2014 / 10:11:05

L'edifici de l'Ajuntament, la biblioteca La Cooperativa, el parc del Castell o la Torre de la Vídua de can Sala són alguns dels indrets que, segons la regidora republicana Anna Maria Anglada, podríen formar part de les visites guiades que l'any vinent oferirà l'empresa pública Malgrat Turisme SL.

Anglada ha explicat que es tracta d'una iniciativa que ERC havia proposat amb l'objectiu d'"atreure turisme, no només internacional sinó que també nacional, i donar a conèixer el nostre patrimoni local". També podria servir per "dinamitzar el comerç local".

La regidora d'ERC ha comentat, a més, que "el cost és mínim" i no descarta, fins i tot, la possibilitat d'ampliar les rutes i oferir-ne, per exemple, de natura. Anglada ha afegit que seria interessant poder iniciar també algun tipus de campanya de promoció de productes artesanals.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits