malgratcomunicacio.cat

Ona Malgrat inicia temporada i l'Ajuntament estrena portal de comunicació

L'emissora municipal Ona Malgrat inicia avui dimecres la nova temporada. I ho fa estrenant espai a Internet. L'Ajuntament de Malgrat de Mar posa en marxa avui el portal multimèdia www.malgratcomunicacio.cat, un espai propi a la xarxa per als mitjans de comunicació municipal. Aquest portal inclou Ona Malgrat, notícies, agenda, butlletí d'informació municipal, les xarxes socials que utilitza l'Ajuntament, i vídeos.


Publicat:
30-10-2013 / 15:00:42
Actualitzat:
30-10-2013 / 15:20:04

Neix Malgrat Comunicació. Aquest portal recull tots els mitjans de comunicació de l'Ajuntament de Malgrat: des de l'emissora municipal, passant per les diferents xarxes socials -Twitter, Facebook, Instagram, Flickr, Issuu i Youtube-, fins al butlletí municipal. 

Coincidint amb la posada en funcionament del portal de comunicació, l’emissora municipal estrena temporada avui amb nou model de ràdio. D’una banda es manté l’emissió convencional -a través de la 107.4 FM- i per l’altra, s’aposta per l’obertura de nous canals que apropin Ona Malgrat a un públic més heterogeni i ampli. Ona Malgrat té un espai propi des d’on ofereix als ciutadans i ciutadanes continguts d’àmbit local en diferents formats. La programació, que s’emet a través de la ràdio convencional, també s’ofereix a la carta per internet. Els usuaris tenen accés a talls de veu, cròniques, entrevistes, reportatges, transmissions de les sessions plenàries i altres programes, quan i on vulguin, des de qualsevol dispositiu amb connexió a internet.

Paral·lelament, l’emissora municipal també treballarà en la creació de canals temàtics a internet que s’aniran posant en marxa de manera progressiva i que permetran a l’usuari accedir a una programació d’àmbit local especialitzada. Es construeix un mitjà que vol adaptar-se al perfil de cada usuari.

Ona Malgrat també potencia l’ús de xarxes socials, com ara Twitter, Facebook i iVoox, amb l’objectiu de transmetre, de manera ràpida i directa, continguts locals de qualitat a un col·lectiu que cada vegada és més nombrós i que cerca, precisament, aquesta immediatesa. Aquest concepte de ràdio contempla, a més, la incorporació progressiva de col·laboradors que permetran definir una graella de programes dinàmica i variada.

Per tal de dur a terme aquest nou plantejament d’emissora municipal, ha estat necessari fer alguns canvis que han consistit en el trasllat dels estudis des del carrer d’Hug Descolomer fins a l’Ajuntament amb la idea d’optimitzar al màxim els recursos.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits