malgratcomunicacio.cat

Comencen a enjardinar la nova rotonda de l'avinguda Costa Brava

El Servei Municipal d'Espais Verds ha començat els treballs d'enjardinament de la nova rotonda de l'avinguda de la Costa Brava. Aquestes tasques s'allargaran unes tres setmanes, aproximadament. 

 

 Publicat:
14-11-2014 / 14:00:40
Actualitzat:
17-11-2014 / 11:21:36

Les obres de construcció de la rotonda es van enllestir a mitjan del passat mes d'agost  i van quedar pendents els treballs d'enjardinament, perquè és ara a la tardor el moment adient per plantar. El disseny de la rotonda combinarà diferents materials naturals com fusta, pedra i graves, que formaran un petit mur, que sostindrà un parterre elevat. S'hi plantarà un roure i poc més d'un centenar de plantes autòctones que donaran color durant les èpoques de floració.  

Segons ha explicat el responsable del Servei d'Espais Verds, Carles Garcia, "la nova rotonda incorpora totes les tècniques i materials que permeten minitzar les tasques i els costos de manteniment". "Alhora també incorpora tots els criteris de sostenibilitat que utilitzem des de l'any 2002, és a dir, planta adaptada a les nostres condicions climatològiques, aigua de reg del freàtic i superfície màxima permeable, entre altres", ha afegit Carles Garcia. 

Per la seva part, el regidor d'Urbanisme, Joan Mercader, ha explicat que "aquests treballs d'enjardinament acabaran de donar forma a la nova rotonda, ja que va entrar en funcionament el passat mes d'agost". El regidor també ha destacat que aquests treballs d'Espais Verds incorporin tots els criteris de sosteniblitat que marquen la línia de treball d'aquest servei municipal des de fa 12 anys. 

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits