malgratcomunicacio.cat

Milloren els espais verds del carrer del Carme i la plaça del Doctor Robert

El Servei Municipal d'Espais Verds ha renovat les jardineres del carrer del Carme i el parterre de la plaça del doctor Robert. La gespa que hi havia en aquests espais estava molt deteriorada perquè no s'havia adaptat bé i s'ha decidit canviar-la per una altra espècie de planta. Publicat:
12-11-2014 / 13:02:25
Actualitzat:
12-11-2014 / 14:18:12

Després de més de 4 anys d'haver realitzar les plantacions en aquests espais, la cespitosa de l'espècie Zoysia tenuifolia estava molt deteriorada, per una inadaptació a la poca exposició a la llum solar i pel seu intens ús amb nombroses trepitjades i defecacions d'animals, entre altres. 

El Servei Municipal d'Espais Verds ha optat per renovar aquests espais amb la plantació d'una nova espècie de planta, l'Ofiopogon (Ophiopogon japonicum "Kioto Dark"), que també ha estat plantat als parterres de la plaça de l'Església.

El cap del Servei Municipal d'Espais Verds, Carles Garcia, ha explicat que "Creiem que s'adaptarà millor a la poca exposició directe al sol i a les trepitjades a que pugui estar sotmesa". Carles Garcia també ha detallat que a part del treballs de plantació, unes 2.500 unitats, també s'ha revisat el reg i preparat i millorat les terres de plantació.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits