malgratcomunicacio.cat

Presentació del Voluntariat per la Llengua, avui a les 18 h a la Biblioteca

L'Ajuntament, a través de la Regidoria de Joventut, presenta avui la campanya "Voluntariat per la llengua", un programa que pretén fomentar l'ús de la llengua catalana en les relacions personals. Aquesta iniciativa es porta a terme a Malgrat des del 2008 i actualment hi ha 10 parelles lingüístiques al poble. Avui es farà la presentació a les 18 h a la Biblioteca La Cooperativa perquè s'hi afegeixi més gent interessada. Publicat:
12-11-2014 / 10:46:21
Actualitzat:
12-11-2014 / 12:15:31

Una parella lingüística de Malgrat serà l'encarregada d'explicar avui com funciona el Voluntariat per la llengua. Aquest programa, que va néixer l'any 2003, pretén fomentar l'ús de la llengua catalana en les relacions personals. És una iniciativa de la Generalitat de Catalunya i el Consorci de Normalització Lingüística que posa en contacte una persona que parla habitualment català amb una altra que en té coneixements bàsics i que vol parlar-lo, perquè es trobin i parlin on vulguin, quan vulguin i del que vulguin, durant un mínim de 10 hores. 

Els malgratencs i malgratenques interessades a participar-hi s'han d'adreçar a l'Escola Municipal d'Adults, la Biblioteca La Cooperativa o bé al Centre Cívic. La Regidoria de Joventut centralitza la gestió. A més, aquest any el Centre de Normalització Lingüística tindrà una parada a la Fira de Sant Nicolau el 6 de desembre per donar a conèixer aquest programa. 

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits