malgratcomunicacio.cat

En directe


El reglament del servei de mediació, al ple de novembre

La sessió d'avui inclou 13 punts a l'ordre del dia. CiU presentarà una moció per tal que Malgrat rebutgi la indemnització amb fons públics del projecte Castor.Publicat:
13-11-2014 / 09:21:17
Actualitzat:
13-11-2014 / 10:16:02

Un dels temes més importants que es debatran al ple d'aquest dijous serà el reglament del servei públic de mediació ciutadana i resolució de conflictes. El servei, que entrarà en funcionament l'any vinent, s'adreça a la ciutadania i consistirà a posar a l'abast dels interessats eines per solucionar els conflictes mitjançant el diàleg. El servei municipal de mediació atendrà problemes veïnals (sorolls, animals i activitats entre altres), de comunitats de propietaris, familiars (excepte separacions i divorcis), escolars, malentesos i desacords, prevenció de conflictes i presa de decisions.

El ple de novembre també inclourà l'aprovació inicial del reglament de segona activitat de la policia local, l'aprovació de la revisió anual del Padró Municipal d'Habitants i sis sancions per incompliment de la normativa de tinença de gossos perillosos.

CiU, a més, presentarà una moció a través de la qual proposarà rebutjar la indemnització amb fons públics del projecte Castor. CiU explica en un comunicat que amb aquesta proposta "vol evitar que el cost de la indemnització l'acabin pagant els consumidors a través de la factura del gas".

El ple de novembre, amb 13 punts a l'ordre del dia, començarà avui a les 19h. El podran seguir en directe a través del 107.4 FM d'Ona Malgrat i dels canals de Twitter de l'Ajuntament i de la ràdio.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits