malgratcomunicacio.cat

En directe


El reglament del servei de mediaciˇ, al ple de novembre

La sessiˇ d'avui inclou 13 punts a l'ordre del dia. CiU presentarÓ una mociˇ per tal que Malgrat rebutgi la indemnitzaciˇ amb fons p˙blics del projecte Castor.Publicat:
13-11-2014 / 09:21:17
Actualitzat:
13-11-2014 / 10:16:02

Un dels temes mÚs importants que es debatran al ple d'aquest dijous serÓ el reglament del servei p˙blic de mediaciˇ ciutadana i resoluciˇ de conflictes. El servei, que entrarÓ en funcionament l'any vinent, s'adreša a la ciutadania i consistirÓ a posar a l'abast dels interessats eines per solucionar els conflictes mitjanšant el diÓleg. El servei municipal de mediaciˇ atendrÓ problemes ve´nals (sorolls, animals i activitats entre altres), de comunitats de propietaris, familiars (excepte separacions i divorcis), escolars, malentesos i desacords, prevenciˇ de conflictes i presa de decisions.

El ple de novembre tambÚ inclourÓ l'aprovaciˇ inicial del reglament de segona activitat de la policia local, l'aprovaciˇ de la revisiˇ anual del Padrˇ Municipal d'Habitants i sis sancions per incompliment de la normativa de tinenša de gossos perillosos.

CiU, a mÚs, presentarÓ una mociˇ a travÚs de la qual proposarÓ rebutjar la indemnitzaciˇ amb fons p˙blics del projecte Castor. CiU explica en un comunicat que amb aquesta proposta "vol evitar que el cost de la indemnitzaciˇ l'acabin pagant els consumidors a travÚs de la factura del gas".

El ple de novembre, amb 13 punts a l'ordre del dia, comenšarÓ avui a les 19h. El podran seguir en directe a travÚs del 107.4 FM d'Ona Malgrat i dels canals de Twitter de l'Ajuntament i de la rÓdio.

Galeria d'Óudios

NotÝcies

Totes les notÝcies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

RÓdio a la carta Programes Contacte

MLGVisiˇ

Xarxes Socials

ButlletÝ

Qui som

CrŔdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - AvÝs legal - CrŔdits