malgratcomunicacio.cat

En directe


Ana Vega assegura que el PP ha defensat sempre la rehabilitació de pavelló

La regidora d'Esports ha admès que les obres de rehabilitació de pavelló municipal d'esports de l'avinguda Tarragona van començar tard, però ha assegurat que ha estat ella qui ha parlat amb la regidora convergent Neus Serra dels treballs i no els tècnics. Vega diu que la regidora convergent "té ràbia continguda per no tenir l'alcaldia".Publicat:
10-11-2014 / 12:24:50
Actualitzat:
10-11-2014 / 13:12:02

La regidora d'Esports Ana Vega ha respost les declaracions que la portaveu convergent Neus Serra ha fet a Ona Malgrat en relació a les obres de rehabilitació del pavelló municipal d'esports de l'avinguda Tarragona. Vega, que ha dit que ella mateixa la va convidar a la visita d'obres, ha detallat que els treballs van començar tard, però que vol ser prudent i no aventurar-se a donar una data d'acabament.

En relació a la reforma dels vestidors, la regidora d'Esports ha recordat que el pressupost d'aquest any incloïa 450.000 euros per dur a terme l'obra però que, com que no es va aprovar, no s'ha pogut tirar endavant i que "no espera que ara l'oposició doni llum verda a una modificació pressupostària".

Vega també ha comentat que "no és la primera vegada que Neus Serra s'autoproclama la persona defensora del pavelló de l'avinguda Tarragona" i ha detallat que just després de les eleccions municipals de 2011 el PP va pactar amb el PSC la rehabilitació de l'equipament.

Per tot plegat, la regidora d'Esports considera que Neus Serra "té una ràbia continguda per no tenir l'alcaldia" i que quan té l'oportunitat de carregar contra el PP, és el primer que fa. Vega ha afirmat que CiU ha volgut treure el PP del govern en més d'una ocasió. Una d'elles, quan va pactar el pressupost de l'Ajuntament de 2012.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits