malgratcomunicacio.cat

En directe


Conxita Campoy explica que va rebre el material del 9N en un sobre anònim

L'alcaldessa assegura que va retornar el material perquè, entre d'altres coses, no venia ni del Consell Comarcal ni de la Generalitat de Catalunya, sinó de l'Associació de Municipis per la Independència. Campoy ha dit que, com que el sobre el va portar un treballador del Consell Comarcal, va decidir tornar-lo a l'ens per tal que, "en un moment en què està impugnat", el fes arribar al seu destinatari.Publicat:
07-11-2014 / 13:02:20
Actualitzat:
07-11-2014 / 13:41:07

L'alcaldessa Conxita Campoy lamenta que als tres partits a l'oposició, CiU, ERC i ICV-EUiA, "els agradi plorar i anar de víctimes per tal d'aconseguir que algú sigui dolent" i considera que l'Ajuntament, amb diner públic, no ha de repartir en cap cas aquest material ni assumir la responsabilitat de fer-lo arribar a ningú.

Campoy ha dit que no tenia intenció de publicar que havia rebut un sobre anònim amb aquest material i que l'havia retornat, però que, com que l'oposició han fet un comunicat "per tenir protagonisme i buscar la polèmica", ha decidit explicar-ho tot. L'alcaldessa ha comentat també que ha rebut diversos correus electrònics de l'AMI en els quals es demana no respondre una carta de la Delegació del Govern i que tot plegat "sembla el joc dels disbarats".

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits