malgratcomunicacio.cat

En directe


L'Ajuntament i la Generalitat signen la continuïtat de l'Aula Oberta fins el 2016

L'Ajuntament de Malgrat de Mar i el Departament d'Ensenyament de la Generalitat han signat la pròrroga del conveni de col·laboració per al projecte Aula Oberta La Pilona durant els cursos 2014-2015 i 2015-2016.Publicat:
06-11-2014 / 08:50:19
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

Les dues administracions van signar al novembre de 2008 el primer acord de col·laboració que fa possible des de llavors aquesta atenció a alumnes de Secundària que presenten dificultats d'aprenentatge, desmotivació greu, perill d'absentisme acadèmic i problemes de conducta, per ajudar-los en la seva integració escolar, social i laboral.

En el conveni, les dues administracions valoren positivament el funcionament d'aquest projecte i han manifestat per escrit, l'interès de l'Ajuntament de Malgrat de Mar per donar continuïtat a les actuacions previstes en aquest projecte per donar resposta a les necessitats educatives dels alumnes del poble. 

L’objectiu principal d’aquest projecte és donar suport als alumnes de tercer i quart curs de l’ESO, que presenten dificultats d’aprenentatge i desmotivació. Està adreçat a alumnes que requereixen actuacions individualitzades i adaptacions substancials del currículum per a la seva integració escolar, social i laboral. 

En el projecte d’Aula Oberta La Pilona hi participen alumnes dels 4 centres escolars que imparteixen estudis de Secundària al poble: Institut Ramon Turró i Darder, Escoles Fonlladosa, Col·legi Chanel i Col·legi Vedruna. 

Aquest any hi participen 25 joves de l'institut, de les Escoles Fonlladosa i del Sant Pere Chanel. 

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits