malgratcomunicacio.cat

En directe


Més d'un centenar de persones participen a la 1a Jornada sobre equipaments policials de futur

Acaldes, regidors i caps de la Policia Local de tot Catalunya van prendre part ahir a la jornada, que va tenir lloc a la sala polivalent de l'Arxiu Municipal i a la caserna de la Policia Local. La iniciativa tenia com a objectiu generar debat polític, professional i social sobre l'ús de determinats elements i eines policials.Publicat:
30-10-2014 / 10:06:38
Actualitzat:
30-10-2014 / 11:46:41

La jornada d'ahir va servir per posar sobre la taula diferents aspectes com les eines, la coordinació i els equipaments policials, i el disseny de les comissaries de policies locals, entre altres.

L'alcaldessa Conxita Campoy, que va inaugurar l'acte, va explicar que cal destinar els recursos suficients per poder tenir un bon cos de seguretat. Campoy va destacar "l'esforç que va fer l'Ajuntament" quan va construir la caserna de la Policia Local, que en un futur "podria arribar a acollir un cos de 70 o 80 agents".

Per la seva banda, Carlos Uriarte, secretari de Política Institucional d'UGT, va explicar que "la formació és una inversió" i va defensar "la descentralització de la seguretat lligada al respecte cap a les diferents institucionals començant per la més propera: els ajuntaments".

Finalment, Juan Antonio Fernández, del sindicat de Policia Local d'UGT, va criticar que s'exlogui a les policies locals de la Llei de prevenció de riscos laborals i va comentar que el sindicat treballa, precisament, per flexibilitzar la interpretació de la normativa i per crear-ne una en matèria de seguretat laboral a Catalunya.

La 1a Jornada sobre equipaments policials de futur, que va tenir lloc ahir a Malgrat de Mar, estava organitzada pel sindicat de Policia Local d'UGT i l'Associació de Caps i Comandaments de Policia Local de Catalunya.

Galeria d'imatges

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits