malgratcomunicacio.cat

En directe

Cartell promocional de la festa de la Castanyada d'enguany. Foto: Malgrat Comunicació.

Gimcana per descobrir qui és la castanyera, aquest divendres

La gimcana infantil "Descobreix qui és la castanyera" tornarà a obrir la festa de la Castanyada d'enguany. La gimcana començarà a les 17 h a la plaça de Josep Anselm Clavé i donarà pas a una castanyada popular. Publicat:
30-10-2014 / 15:00:55
Actualitzat:
30-10-2014 / 15:12:50

Els nens i nenes que vulguin participar ho poden fer en grups de 10 com a màxim, i hauran d'anar acompanyats d'un adult. Els infants hauran de realitzar diferents proves durant la gimcana fins a esbrinar qui és el personatge de la castanyera d'enguany. Després, tindrà lloc la celebració de la Castanyada.

La festa de la Castanyada és a càrrec del Centre Lúdic i Educatiu Tastaolletes i està organitzada per Malgrat Turisme amb la col·laboració de l'Ajuntament de Malgrat de Mar, la Diputació de Barcelona, l'Associació de Comerciants Malgrat Centre, la Colla de Diables i els Batuchiks.

Paral·lelament, el Centre Cívic també organitza aquest divendres La Batucastanyada. Una activitat organitzada per l'Associació de Veïns de la Verneda, que combinarà música i castanyes a partir de les 17:30 h.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits