malgratcomunicacio.cat

Alumnes de 3r de Primària de les Escoles Fonlladosa visiten l'Ajuntament

La classe de 3r de Primària de les Escoles Fonlladosa ha visitat l'Ajuntament aquest matí. Els nens i nenes han escoltat una explicació sobre què és el consistori, com funciona i quins serveis dóna. 

 Publicat:
15-10-2014 / 13:52:20
Actualitzat:
15-10-2014 / 14:02:46

Els alumnes del Fonlladosa s'han convertit en regidors del consistori i asseguts a la taula de la sala de plens han decidit i votat. Primer han acordat la construcció d'un hospital al poble i després han rebutjat la construcció d'un segon camp de futbol. Aquests dos projectes han estat triats i votats per ells mateixos, en una pràctica de com funciona el ple de l'Ajuntament. Després, han fet preguntes a l'alcaldessa, Conxita Campoy. Li han preguntat per quantes alcaldesses ha tingut Malgrat, qui organitza els actes de Sant Jordi, quantes hores treballa a dia, quan se jubilarà, i quant de temps van trigar a fer-se la plaça de la Germana Campos i els parcs del Castell i Francesc Macià, entre molts altres preguntes. 

Els alumnes han visitat les dependències municipals i els estudis d'Ona Malgrat. Aquesta visita escolar per conèixer l'Ajuntament és una activitat organitzada per la Regidoria d'Educació.

 

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits