malgratcomunicacio.cat

En directe

Cartell del Correllengua 2014.

El ple de l'Ajuntament dóna suport als actes del Correllengua 2014

ERC va presentar al ple d'octubre una moció demanant el suport de tots els partits al Correllengua. Només el PP es va abstenir en aquest punt.Publicat:
15-10-2014 / 10:22:49
Actualitzat:
15-10-2014 / 14:23:06

El regidor d'ERC Jaume Martí va explicar al ple que el Correllengua "reivindica el foment de l'ús social de la llengua, difon la riquesa de la nostra cultura i enforteix la nostra personalitat i autoestima com a poble" i que, per aquest motiu, cal donar suport a la iniciativa.

És una postura que comparteix CiU. El regidor convergent Jofre Serret va denunciar a més que "la nostra llengua continua patint dia a dia greus atacs". Serret va assegurar que CiU donaria suport al Correllengua fins que "la llengua catalana sigui plenament normalitzada.

El PSC i ICV-EUiA també van votar a favor de la moció de suport al Correllengua. El PP va ser l'únic partit que es va abstenir. La regidora popular Ana Vega va explicar que no creu que català pateixi una marginació per part de les institucions.

El Correllengua 2014 arribarà a Malgrat de Mar el diumenge 26 d'octubre. Es farà una cercavila que començarà a les 11 h del Parc de Can Campassol i que acabarà a la plaça de Ca l'Arnau, on hi haurà jocs i l'exposició Desigs per la Llengua. Les activitats del Correllengua a Malgrat estan organitzades per la Coordinadora d'Associacions per la Llengua.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits