malgratcomunicacio.cat

En directe

Obres de l'exposició artística de l'Hospital de Dia. Foto: Ona Malgrat.

La Comunitat Terapèutica del Maresme s'obre al poble

La Comunitat Terapèutica del Maresme ha organitzat una jornada de portes obertes a l'Hospital de Dia i la Llar Residència, coincidint amb la commemoració del Dia Mundial de la Salut Mental. La iniciativa, que ha inclòs un espectacle i una exposició, pretén dignificar els usuaris i els treballadors del centre i aconseguir destruir mites relacionats amb les malalties mentals.Publicat:
10-10-2014 / 13:31:36
Actualitzat:
10-10-2014 / 14:04:27

La jornada de portes obertes, que enguany ha arribat a la quarta edició, ha permès donar a conèixer als visitants les instal·lacions que la Comunitat Terapèutica del Maresme té al carrer de Passada. Montserrat Julià, cap de servei de l'Hospital de Dia de Malgrat, ha explicat que la inciativa pretén que "la població deixi de banda els mites i les recances que hi ha enfront de la malaltia mental".

Coincidint també amb el Dia Mundial de la Salut Mental, aquest matí s'ha fet l'espectacle itinerant El polsador a càrrec del grup Patates amb suc i s'han exposat les obres artístiques dels usuaris de la comunitat. Julià ha destacat que "la creativitat és una forma d'expressar coses que potser no saps dir enraonant".

A banda de celebrar una jornada festiva, Julià ha aprofitat la diada per reivindicar, una vegada més, "un nou hospital de dia al Baix Maresme". Actualment, l'Hospital de Dia de Malgrat de Mar atén 20 persones i la Llar Residència, 15.

Galeria d'imatges

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits