malgratcomunicacio.cat

En directe


Suspenen l'Aplec de la Sardana d'aquest diumenge pel mal temps

Els organitzadors intentaran posar-se d'acord amb les tres cobles convidades i amb l'Ajuntament per tal de poder fer l'Aplec més endavant al pavelló Germans Margall.Publicat:
05-10-2014 / 09:01:02
Actualitzat:
05-10-2014 / 09:25:04

Davant les tempestes que s'esperen per aquest diumenge, l'Agrupació Sardanista Malgratenca La Barretina ha decidit suspendre l'Aplec, que s'havia programat per demà durant tot el dia al Parc Francesc Macià. L'entitat intentarà arribar a un acord amb les cobles convidades -Principal de la Bisbal, Jovenívola de Sabadell i Principal de Llobregat- i amb l'Ajuntament per tal de poder celebrar l'activitat, que enguany arriba a la seva 40a edició, més endavant. Montserrat Clapés, presidenta de l'entitat, ha avançat que s'haurà d'organitzar en un lloc cobert com el pavelló Germans Margall. 

Tot i la decisió de suspendre els actes d'avui, els organitzadors han decidit mantenir la tradicional revetlla de dissabte. L'acte, que va tenir lloc ahir al Centre Cultural, va combinar la música i la poesia. Entre la desena de temes que va tocar la cobla Jovenívola de Sabadell, el rapsode Valentí Maymó va llegir tres poemes de Mossèn Cinto Verdaguer.

 

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits