malgratcomunicacio.cat

En directe


Les candidatures per a participar a les primàries del PSC es poden presentar fins el 18 d'octubre

El procés per escollir candidat socialista per a les properes eleccions municipals a Malgrat de Mar ha començat aquesta setmana. Avui serà el primer dia que els qui vulguin prendre part a les primàries podran presentar candidatura a la seu de l'agrupació local. Des de dilluns ho poden fer a través del correu electrònic.Publicat:
02-10-2014 / 10:38:08
Actualitzat:
02-10-2014 / 11:18:38

La renúncia que Conxita Campoy va fer dissabte passat a tornar-se a presentar com a cap de llista al 2015 ha obert un procés que ha de servir per triar el nou candidat socialista per a les properes eleccions municipals.

Fins el dia 16 d'octubre, les persones que ho desitgin poden presentar la seva candidatura a través de correu electrònic o a la seu de l'agrupació local els dimarts i els dijous. Per a fer-ho, però, necessitaran comptar, com a mínim, amb l'aval del 20% de la militància. Actualment, a Malgrat de Mar hi ha 48 militants i, per tant, cada candidatura haurà de recollir 10 avals.

En una nova assemblea de militants i simpatitzants socialistes, que tindrà lloc el 18 d'octubre, es triarà el candidat que encapçalarà la llista socialista al 2015. Aquell mateix dia també es poden acceptar candidatures. Els candidats hauran de tenir, però, el suport d'un terç dels assistents a l'assemblea per a presentar-les. Després d'escoltar les diverses propostes que s'exposin, els militants i simptatizants votaran en urnes diferents i es triarà el cap de llista.

Segons el PSC, a dia d'avui encara no s'ha presentat cap candidatura.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits