malgratcomunicacio.cat

Suspenen les classes de 4t d'ESO i Batxillerat de l'Institut per inundacions a causa del mal estat de la coberta

Els cursos de 4t d'ESO i 1r i 2n de Batxillerat de l'Institut Ramon Turró i Darder no poden fer classes avui dilluns. La segona planta del centre s'ha inundat amb les pluges d'aquesta passada matinada. La coberta de l'edifici està en molt mal estat i la direcció de l'institut fa dos anys que reclama solucions al departament d'Ensenyament de la Generalitat. L'alcaldessa, Conxita Campoy, s'ha posat en contacte amb el departament per denunciar la situació que pateix el centre. Publicat:
29-09-2014 / 10:03:11
Actualitzat:
29-09-2014 / 10:48:04

El director de l'Institut Ramon Turró i Darder, Jaume Carles, ha explicat que des de fa dos anys el centre pateix filtracions d'aigua a causa del mal estat de la teulada. Durant aquests dos anys, la direcció de l'institut ha denunciat en diverses ocasions la situació al Departament d'Ensenyament.

Les pluges d'aquesta matinada han provocat inundacions principalment a la segona planta, tot i que, l'aigua ha arribat a la primera planta. Per aquest motiu, la direcció del centre ha decidit suspendre les classes de 4t d'ESO i 1r i 2n de Batxillerat, mentre que els de 1r, 2n i 3r d'ESO han començat les hores lectives avui més tard, a les 10.30 h, un cop s'han enllestit les tasques per treure l'aigua de les aules. 

El director també ha explicat que la filtració d'aigua està fent malbé parets, sostres i terres, i ha afegit que a més, suposa un perill perquè també baixa per sobre dels quadres de les instal·lacions elèctriques.

Jaume Carles ha explicat que el Departament d'Ensenyament té adjudicada una primera fase per arranjar la coberta, tot i que no hi ha data perquè les obres comencin. Aquesta actuació és la primera de les quatre fases que són necessàries per solucionar el mal estat de la teulada. 

El director de l'institut s'ha posat en contacte a primera hora amb el departament. També ho ha fet l'alcaldessa de Malgrat, Conxita Campoy, que ha manifestat la seva preocupació per la situació que pateix el centre i ha demanat una solució amb urgència. 

Galeria d'imatges

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits