malgratcomunicacio.cat

En directe


L'alcaldessa Conxita Campoy assegura que l'Ajuntament no recollirà cap signatura pel dret a decidir

Les declaracions de l'alcaldessa arriben després que els regidors que representen l'Ajuntament a l'Associació de Municipis per la Independència anunciessin ahir que el govern ha incomplert la moció en suport a l'acte de la Diada organitzat per l'AMI i l'ANC. Campoy diu que "són gent que si no hi ha polèmica, no saben viure".Publicat:
10-09-2014 / 09:40:09
Actualitzat:
10-09-2014 / 13:41:11

L'alcaldessa Conxita Campoy ha explicat que els tres partits polítics que van presentar la moció, CiU, ERC i ICV - EUiA, "no sabien ben bé què es feia, ni com anava, ni què volien" i que "això no són maneres de fer les coses". A més, Campoy afegeix que "la recollida de signatures és de la societat civil i que l'Ajuntament en cap cas en serà el receptor".

En relació al correu electrònic que s'havia d'enviar a les entitats, l'alcaldessa ha dit que les associacions n'han rebut un amb l'acord de ple i la carta que explicava els actes que l'AMI i l'ANC havien organtizat pel dia 11 de setembre davant l'Ajuntament. Campoy assegura que "en cap cas" els regidors que presentaven la moció els havien explicat que pretenien enviar a les entitats la butlleta a través de la qual poden manifestar el seu compromís amb la consulta del 9 de novembre i que "si el que volien era colar un gol, ara tenen la pilota a la seva porteria".

Pel què fa a les adreces de correu electrònic que l'Ajuntament no ha facilitat als representants malgratencs a l'AMI, Campoy ha comentat que tothom té accés a les dades públiques de les entitats a la web municipal.

 

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits