malgratcomunicacio.cat

En directe


Els representants de l'Ajuntament a l'AMI denuncien que el govern ha incomplert la moció en suport a l'acte de la Diada

Els regidors Obdúlia Cuatrecases, Jofre Serret i Jordi Medina han explicat que el govern no ha enviat a les entitats locals la butlleta a través de la qual poden manifestar el seu compromís amb la consulta del 9 de novembre. Els tres regidors lamenten que el govern "no hagi complert l'acord de ple" en el qual es demanava suport a l'acte organitzat per l'Associació de Municipis per la Independència i l'Assemblea Nacional Catalana davant l'Ajuntament el dia 11 de setembre.Publicat:
09-09-2014 / 13:35:09
Actualitzat:
09-09-2014 / 14:49:53

Segons la regidora Obdúlia Cuatrecases, el fet que no s'hagi adjuntat la butlleta al correu electrònic que s'ha enviat a les entitats convidant-les a participar a l'acte "no ha estat un error, sinó que ha estat una voluntat política de l'equip de govern que ha decidit que no vol fer-la arribar".

Per la seva banda, el regidor Jofre Serret ha criticat que no s'hagi tirat endavant l'acord, que ha comptat amb "una àmplia majoria". Serret ha afegit, a més, que quan s'ha demanat un llistat amb els correus electrònics de les associacions per enviar la documentació completa, "aquest pas també ha estat denegat".

Finalment, el regidor Jordi Medina s'ha mostrat sorprès pel fet que el PSC "hagi votat a favor de l'acord i no el compleixi". Medina lamenta que ara "no es pugui arribar a totes les entitats".

Els tres regidors que representen l'Ajuntament a l'AMI enviaran una altra carta a totes les associacions del poble que puguin amb la intenció d'explicar què ha passat i de facilitar-los tota la documentació.

L'acte que l'AMI i L'ANC han organitzat a Malgrat de Mar per l'11 de setembre tindrà lloc davant l'Ajuntament a partir de les 10 h. Estarà presidit pels regidors i regidores favorables al dret a decidir, i permetrà que les entitats i associacions que ho desitgin puguin omplir i lliurar públicament la butlleta de suport a la consulta del 9 de novembre. Despés es farà la lectura del manifest pel dret a decidir i una fotografia de grup que es penjarà a les web de l'AMI i de l'ANC.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits