malgratcomunicacio.cat

En directe

Un moment del ple del mes de setembre.

L'ampliació de l'edifici del GEM continua endavant

El ple de l'Ajuntament va aprovar de manera definitiva dijous passat la modificació del Pla Especial de Can Feliciano. Un punt clau per poder desenvolupar el projecte. La proposta va comptar amb els vots a favor del PSC, PP i tres regidors de CiU. Els altres dos regidors convergents, ERC i ICV - EUiA van votar en contra de la proposta.Publicat:
08-09-2014 / 15:13:31
Actualitzat:
08-09-2014 / 15:38:00

Per tal de poder tirar endavant el projecte d'ampliació de la seu del Grup Excursionista Malgratenc calia aprovar de manera definitiva la modificació que s'ha hagut de fer del Pla Especial del sector de Can Feliciano, que inclou, entre d'altres, equipaments com el CAP, l'Institut Ramon Turró i Darder o l'edifici del GEM.

La proposta, que es va debatre dijous passat al ple de setembre, es va aprovar amb els vots del PSC, PP i dels regidors Carme Ponsa, Josep Roig i Mireia Castellà, tots tres de CiU. Els convergents Neus Serra i Jofre Serret van votar el punt en contra per "exigir que les coses es facin amb el rigor, debat, i consens i transparència necessaris, i posant sempre per davant l'interès general". Serra va afegir, a més, que "mai s'han posicionant en contra del projecte" i que no volen "obstaculitzar les aspiracions" del govern.

Per la seva banda, la regidora d'ERC Anna Maria Anglada va dir que "l'espai pot quedar sobresaturat" i que si es demana l'esponjament en altres espais, com la riera o el barri del Castell i la Verneda, "és estrany" que ara es vulgui "sobredimensionar" aquesta zona.

Jordi Medina, portaveu d'ICV - EUiA, va fer referència als informes que van enviar Urbanisme, Sanitat i Ensenyament de la Generalitat a l'Ajuntament en relació aquest projecte. Medina creu que l'informe desfavorable d'Ensenyament, tot i que està fora de termini, deixa palès que "hi ha tota una sèrie de punts que no es compleixen". A més, va criticar el fet que abans que s'aprovés la modificació pressupostària per tirar endavant el projecte, ja s'estava elaborant la modificació del Pla Especial.

Davant les intervencions dels portaveus dels tres grups polítics municipals de CiU, ERC i ICV - EUiA, l'alcaldessa Conxita Campoy va dir que a l'oposició "no els preocupa Ensenyament perquè en realitat no se'ls perjudica gens ni mica" i va lamentar que un tècnic de la Generalitat hagi fet un informe pressionat "per una gent que el va anar a veure" fora de termini.

El projecte d'ampliació i rehabilitació de l'edifici del GEM inclou una nova nau de 212 metres quadrats distribuïts en una planta baixa i un pis. Aquest espai es construirà just al costat de les instal·lacions que l'entitat té actualment a Can Feliciano. La previsió és que l'obra costi uns 225.000 euros. A més, la Diputació de Barcelona subvencionarà amb 51.000 euros la construcció d'un boulder a l'interior de la nova nau.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits