malgratcomunicacio.cat

En directe

Línia de vida que s'ha instal·lat a Malgrat Centre. Foto: Marsave

Instal·len una línia de vida a la platja de Malgrat Centre

Es tracta d'una corda flotant lligada a diverses boies que els banyistes poden utilitzar per subjectar-se. Amb aquesta iniciativa es pretén facilitar l'accés a l'aigua dels usuaris de la platja que tenen més dificultats per a fer-ho.Publicat:
03-09-2014 / 12:32:08
Actualitzat:
04-09-2014 / 09:49:33

La línia de vida permet que els usuaris amb mobilitat reduïda puguin gaudir amb més autonomia del bany. L'accés a aquesta zona delimitada s'ha de fer amb la supervisió d'un socorrista.

La línia de vida que Marsave, l'empresa que realitza les tasques de salvament i socorrisme a les platges del municipi, ha instal·lat a Malgrat Centre forma part d'una prova pilot, que s'ha posat en marxa coincidint amb la recta final de la temporada. El regidor d'Obra Pública, Serveis i Platges Joan Mercader ha explicat que "si la línia de vida té una bona acceptació entre els usuaris, l'any que ve s'instal·larà al començament de l'estiu, juntament amb altres nous serveis per a persones amb mobilitat reduïda".

El servei de salvament i socorrisme a la platja de la Conca i a la Punta de la Tordera es va acabar el 31 d'agost. A Malgrat Centre i l'"Astillero" funcionarà fins el 14 de setembre.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits