malgratcomunicacio.cat

En directe


El regidor Valentín Rodríguez desmenteix que hi hagi una onada de robatoris al poble

Les declaracions del regidor de Seguretat Ciutadana arriben després que alguns ciutadans hagin difós missatges alertant de robatoris a l'interior de domicilis del poble a través de la xarxa social Facebook. Segons les dades de la Policia Local, durant el mes d'agost només se n'han denunciat quatre.Publicat:
02-09-2014 / 10:21:36
Actualitzat:
02-09-2014 / 11:06:17

El regidor de Seguretat Ciutadana, Valentín Rodríguez, ha explicat que, a falta de les dades dels Mossos d'Esquadra, aquest mes d'agost s'han denunciat quatre robatoris a l'interior de domicilis dels carrers de Mossèn Fèlix Paradeda, Zenòbia Camprubí, Maó i Frederic Soler "Pitarra".

Amb les dades a la mà, Rodríguez considera que "no hi ha motiu d'alterta" i assegura que la Policia Local de Malgrat de Mar fa "una vigilància intensiva i preventiva" adequada que comporta uns "resultats de la planificació feta òptims".

El regidor de Seguretat Ciutadana també demana als ciutadans i ciutadanes que "tractin amb cura la sensació d'insegurtat que es pugui produir" amb la difusió de missatges d'alerta que com els que s'han penjat darrerament a través de Facebook.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits