malgratcomunicacio.cat

En directe


La Policia Local deté 4 persones per incompliment de la Llei d'estrangeria i venda ambulant

Les detencions s'emmarquen en un dispositiu que van dur dimecres conjuntament la Policia Local de Malgrat, els Mossos d'Esquadra i el Cos Nacional de Policia a les platges de l'Alt Maresme i el Garraf.Publicat:
29-08-2014 / 14:41:18
Actualitzat:
29-08-2014 / 15:24:44

L'objectiu de l'operació era denunciar la venda ambulant i les activitats il·lícites que es realitzen a les platges, com ara massatges o tatuatges. El dispositiu va servir per detenir quatre persones a Malgrat de Mar. Segons els regidor de Seguretat Ciutadana, Valentín Rodríguez, tres de les persones detingudes eren de nacionalitat xinesa i incomplien la Llei d'estrangeria. La Policia Local va denunciar l'altre detingut per venda ambulant. En total, al Maresme es van identificar 25 persones més, de les quals se'n van denunciar 14.

El regidor ha explicat també que a Malgrat de Mar la Policia Local treballa per resoldre aquesta problemàtica durant tot l'estiu amb agents que es mouen en bicicleta per la zona de les platges. Segons Rodríguez, "el dispositiu té un resultat a Malgrat molt positiu" ja que s'ha detectat una baixa actuació d'aquestes dones si ho comparem amb altres zones del litoral del Maresme.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits