malgratcomunicacio.cat

El Centre Cívic obre les inscripcions de les activitats de la tardor el 15 de setembre

La nova agenda d'activitats per als mesos de tardor i d'hivern del Centre Cívic incorpora novetats com la iniciació a l'acordió, el taller de vitrodifusió i la introducció a l'Amigurumi. La proposta per als propers sis mesos manté els seus quatre eixos d'activitats; arts, aula cívica, tallers i altres activitats del Centre. A més, continua apostant pels cursos amb més demanda com són les sevillanes, ball en línia i el teatre infantil.Publicat:
29-08-2014 / 14:06:33
Actualitzat:
29-08-2014 / 14:51:15

El regidor de Cultura, Jordi Romero, ha destacat de la nova proposta d'activitats del Centre Cívic que "mica en mica els propis usuaris, les entitats veinals i associatives del poble, han anat definint el programa d’activitats conjuntament amb el consistori malgratenc". En aquest sentit, el regidor ha manifestat que "per aquesta propera temporada es mantenen activitats que han tingut èxit i que els propis usuaris han sol·licitat que es torni a repetir. També es reforcen d’altres, així com també s’inclouen de noves".

En l'apartat de les arts s'oferten els cursos de sevillanes, dibuix i pintura, ball en línia, fotografia, dansa per a persones amb discapacitat intel·lectual, Bollywood, balls de saló, acrobàcia i malabars, expressió i sensibilització teatral per a nens i nenes, ballmanetes i acordió. A l'Aula Cívica s'ofereixen cursos de català, italià, anglès, rus bàsic, informàtica, internet i xarxes socials, tractament d'imatge digital; i a l'aula de coneixments locals: Malgrat dels orígens fins l’època moderna, L’època moderna. Pesta, pirates i guerra, El Segle XX a través de fotografies i els “Inicis del Segle XX vs inicis del Segle XXI”. Pel que fa a tallers hi haurà costura, patchwork, vitrofusió, entrenament de la memòria, punta de coixí i ganxet, Amigurumi i massatge i consciència corporal. Altres activitats que ofereix el Centre Cívic són zumba, tai-txí, ball-teràpia, gimnàstica correctiva, el bingo dels dijous, el ball dels divendres, gimnàs emocional, kundalini ioga i tallers de Nadal. 

Les inscripcions per a les activitats dels mesos de tardor es duran a terme al Centre Cívic del 15 al 19 de setembre de dilluns a divendres de 9 h a 13.30 h i de 17 h a 20 h. El termini per als cursos i tallers dels mesos d'hivern tindrà lloc del 7 al 16 de gener de 2015. 

Les activitats que oferta el Centre Cívic es porten a terme de dilluns a divendres de 9 h a 13.30 h i de les 17 h a 20 h, i els dissabtes de 10 h a 13 h i de les 16 h a les 20 h.

 

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits