malgratcomunicacio.cat

En directe


Campoy lamenta que Ensenyament hagi fet un informe negatiu del pla especial del nou edifici del GEM

L'alcaldessa Conxita Campoy ha explicat que aquest informe ha arribat fora de termini i que les paraules que ha usat Ensenyament per a justificar-ho "són molt similars a les que es van dir en el ple de l'Ajuntament des d'Esquerra".Publicat:
27-08-2014 / 10:23:03
Actualitzat:
27-08-2014 / 11:10:09

Per tal de poder dur a terme l'obra de construcció del nou edifici del Grup Excursionista Malgratenc, l'Ajuntament va haver d'elaborar un pla especial, que es va enviar a Ensenyament, Sanitat i Urbanisme de la Generalitat per tal que en tinguessin constància i, si ho consideraven oportú, poguessin fer-hi esmenes dins del termini d'exposició pública.

Segons ha explicat l'alcaldessa Conxita Campoy, Urbanisme i Sanitat han emès informes favorables al pla especial, però Ensenyament no i, a més, ho ha fet fora de termini. Campoy, que assegura que el departament va rebre una trucada de l'Ajuntament abans d'enviar l'informe, diu que Ensenyament ha exposat que "falta informació" i que "no poden ser gaire optimistes".

Aquest informe desfavorable també qüestiona que la iniciativa sigui necessària i convenient pels interessos públics. En relació a aquest tema, l'alcaldessa creu que les paraules d'Ensenyament són "molt similars" a les que el grup polític municipal d'Esquerra Republicana de Catalunya va usar en el darrer ple del mes d'agost.

Campoy diu que ara l'Ajuntament valorarà si contesta l'informe desfavorable d'Ensenyament o simplement l'inclou dins de l'expedient.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits