malgratcomunicacio.cat

Una festa major multitudinària

La festa major de Sant Roc 2014 es va acomiadar diumenge amb una alta participació a la majoria d'actes. Entre els actes destacats del segon cap de setmana hi va haver la Festa dels Empestats, les tres nits de Barraques, la Cursa del Miner de Ferro, el concert i el ball de festa major i l'exhibició castellera. Publicat:
19-08-2014 / 11:08:36
Actualitzat:
21-08-2014 / 13:25:41

550 persones van assistir a la visita guiada nocturna que va comptar amb la participació de 90 persones. La recreació d'enguany estava ambientada en la Guerra dels Segadors. La biblioteca, l'església, Can Campassol i les Peixateries Velles van ser alguns dels escenaris de la tercera edició de la Festa dels Empestats. 

El divendres, 80 nens i nenes van prendre part al Concurs infantil i juvenil de pesca, organitzat per l'Associació Pescadors Esportius Malgrat de Mar. La Cursa Ciclista de la festa major va aplegar 117 corredors -34 cadets, 50 veterans (40 anys) i 33 veterans (50-60 anys). Divendres a la tarda, 450 persones van prendre part a la 4a Cursa del Miner de Ferro. El premi local va ser per a Estanis Llobet. 

El dissabte, festivitat de Sant Roc, va tenir lloc l'Ofici en honor del patró de Malgrat, que va comptar amb l'actuació de la Coral Atzavara. A la tarda, gegants i diables van acompanyar als castellers cap a la plaça de les Puntaires per fer la seva primera gran exhibició castellera a Malgrat. Centenars van assistir a aquest acte. Per altra part, 1.500 persones van assistir al concert que l'Orquestra Metropol va oferir a la tarda i a la nit, 700 al ball. A la nit, milers de persones van presenciar els focs artificials a càrrec de la Pirotècnia Zaragozana. 

Per altra part, les tres nits de Barraques van aplegar milers de persones, sobretot, la nit del dissabte amb la Summer Moguda   de Carles Jiménez i Juan Carles Andújar, amb 5.500 assistents a la festa; i la del divendres amb La Troba Kung-fú, unes 2.000. 

La 4a Baixada de Carretons va comptar diumenge amb 17 participants i 13 carretons. El premi al més original va ser per a Ala-x-varado, el més ràpid Fletxa verda -guanyador de les dues edicions anterior també -, el més dolent va ser El marrón, i el més  jove, La pastanaga voladora. Una de les novetats d'aquesta festa major va ser la 1a Fira Animalista, que va comptar amb 14 parades al carrer de Joan Maragall. A la tarda, la batucada va comptar amb el ritme dels Batuchiks de Malgrat de Mar, els Tabalers Cua de Drac, els Diablesfolls de Palafolls i XQT's de Santa Susanna. 

La festa major de Sant Roc es va acomiadar diumenge a la nit amb la projecció de la pel·lícula Ocho apellidos vascos a Can Campassol, la qual va aplegar 1.200 persones. 

 

Podeu veure aquí l'àlbum del Sant Roc 2014.

Galeria d'imatges

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits