malgratcomunicacio.cat

En directe

Marc Domínguez del Vedruna ha estat el guanyador. Foto: Malgrat Comunicació.

L'estudiant Marc Domínguez guanya el concurs escolar de dibuix de la festa major

El lliurament de premis del concurs Tu pintes la festa major ha tingut lloc aquest migdia a la sala de plens. L'acte ha comptat amb la presència de la regidora d'Educació Mercè Mora i de l'alcaldessa en funcions Ana Vega.Publicat:
14-08-2014 / 13:57:43
Actualitzat:
14-08-2014 / 14:16:52

El dibuix de l'alumne Marc Domínguez, de l'Escola Vedruna, ha estat el més ben valorat pels usuaris de la biblioteca La Cooperativa, que han estat els qui han triat els treballs guanyadors. Sara Cusell, del Col·legi Sant Pere Chanel, ha quedat segona i Judith Guillén, també del Chanel, tercera. Un total de 40 dibuixos són els que han participat a concurs. Tots aquests estudiants han rebut un diploma de participació.

La regidora d'Educació Mercè Mora i l'alcaldessa en funcions Ana Vega han agraït la implicació dels centres escolars en la iniciativa i de les famílies.

El concurs escolar de dibuix Tu pintes la festa major ha estat organitzat conjuntament per les regidories d'Educació i Cultura i la biblioteca La Cooperativa. N'han pres part els alumnes de 5è de primària de les Escoles Fonlladosa, Escola Vedruna, Col·legi Sant Pere Chanel, i escoles Mare de Déu de Montserrat i Marià Cubí i Soler.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits