malgratcomunicacio.cat

Les obres de la rotonda de l'avinguda Costa Brava estaran enllestides a mitjans de la setmana vinent

L'obra de construcció de la nova rotonda de l'avinguda de la Costa Brava estarà enllestida a mitjans de la propera setmana. La Policia Local informa que demà divendres es portaran a terme uns treballs per reparar el paviment, que obligaran a habilitar pas alternatiu de vehicles. Publicat:
07-08-2014 / 14:37:19
Actualitzat:
08-08-2014 / 10:38:02

El trànsit de vehicles a l'avinguda de la Costa Brava davant les obres de construcció es veuran afectades des de les 8 h i fins les 18 h. Durant la jornada de demà es portaran a terme treballs de millora del paviment. La Policia Local ha informat que es donarà pas alternatiu, segons el desenvolupament de l'obra, la qual cosa pot provocar retencions en algun moment. La Policia  demana prudència a l'hora de circular per aquest punt de l'avinguda. 

Les obres de la nova rotonda estarà enllestida a mitjans de la setmana vinent. El regidor d'Urbanisme, Joan Mercader, ha explicat que quedaran pendent les tasques d'enjardinament que es portaran a terme a la tardor, que és millor moment per fer-ho.

Una nova rotonda millorarà la mobilitat de vehicles i incrementarà la seguretat a l'avinguda de la Costa Brava. S'ha construït just a davant del carrer de La Verneda i evitarà els girs a l'esquerra que, tot i estar prohibit, tot sovint es produeixen. A més,  aquesta obra permetrà fer canvis de sentit amb seguretat a mig trajecte entre la rotonda del CAP i la d'entrada al polígon industrial de Can Patalina. 

Les obres tenien un pressupost de 263.394,76 euros, però han estat adjudicades per 235.354,15 euros. Seran finançades per la Diputació de Barcelona -que és titular de la carretera- amb una aportació del 60% i per l'Ajuntament amb un 40%. L'empresa Viasfalt SL és l'encarregada de portar a terme les obres, que es preveu que estiguin enllestides a mitjans de la setmana que ve.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits